AS akademija je akademija za zdravo prehrano, kakovostno gibanje in maderoterapijo. Akademija za zdravo življenje.

anja.sivic@gmail.com
040 / 530 345

Prehranski načrt

SKUPAJ DO CILJA!

Imaš dovolj diet, ki se jih ne moreš držati dlje od 2 tednov? Da vsak ponedeljek začneš znova – in vsak petek padeš z vagona? Ne skrbi – vse kar potrebuješ je strukturiran plan diete, ki bo ustrezal tvojim željam in življenjskem slogu. Plan, ki se bo razvijal skupaj s tvojim napredkom in sledil tvojim potrebam!

Posladkaj se z AS recepti

Kuhajmo zdravo, okusno in enostavno.

načrt je osnova

Moje delo temelji na načelih, da hrana ni “dobra in slaba”. Ne podpiram odrekanja. A prav tako ne obljubljam rezultatov čez noč, ki jih v današnjem hitrem svetu vsi radi pričakujemo. Pomen vodenja celotnega programa prehrane je, da po koncu le-tega, prigarane rezultate znaš tudi vzdrževati! Pomembno je zavedanje, da dieta ni nekaj, kar se zaključi v nekaj mesecih, ampak postane življenjski slog.

Odzivi strank

Za Anjo sem se odločila, ker sem si želela okrepit ostale mišice, ki ne sodelujejo pri kolesarjenju. Ker o izvajanju vaj za moč nisem imela dovolj znanja in pravilne tehnike, sem za pomoč prosila Anjo. Všeč mi je bila predvsem njena strokovnost in pozornost pri pravilni izvedbi. Za vsako vajo mi opisala, razložila namen in katere mišice aktivira. Vidi se, da obvlada zadevo!

Erika
4P Fitnes

Odzivi strank

Treningi z Anjo so vsak dan boljši. Razlike v počutju in samozavesti sem občutila že po prvih treningih, po treh mesecih pa so dobro vidni tudi na telesu. Še nikoli se nisem počutila tako močno, fit in energično. Treninge tudi strokovno utemelji, poskrbi za pravilno izvedbo vaj in stopnjevanje, zaradi katerega vidim napredek! Ko je težko, me spodbuja, med počitkom pa me, poleg ”ženskega” klepeta, poduči tudi o prehrani, počitku in treningu! Anja, super si in hvala!!

Katra
4P Fitnes

Odzivi strank

Anja je zahtevna in mila obenem. Pri vadbi me spremlja osredotočeno, vidi kaj zmorem in kje sem še šibka, da grem lahko do zdrave mere napora. Pomembno mi je, da sprejema moje počutje in občutenje telesa, tako da se pri vadbi počutim v varnih rokah. Okrepitev telesa je vidna! Skrajšano, z vadbo pod Anjinim vodstvom sem nadzadovoljna!

Antonija
In Star Gym

Zdrav življenski slog z Anjo Šivic

AS Akademija obstaja da te navdihuje, motivira in izobražuje. Poišči navdih. In uživaj v procesu – that’s where the magic happens!
  • Maščobne kisline (v nadaljevanju MK) so gradniki celičnih membran in predstavljajo vir in hrambo energije za mišice. Tiste, ki se ne porabijo za energijo, se pretvorijo v trigliceride in se skladiščijo kot maščoba. Omega 3 maščobne kisline spadajo, poleg omega

  • Beljakovine so eden od dveh esencialnih makronutrientov. Zgrajene so iz 21 nesencialnih in 9 esencialnih aminokislin. Sledečih naše telo ne more pridelati samo, kar pomeni, da v kolikor jih ne pridobimo s prehrano, bo naše telo eventuelno propadlo

  • Maščobe so drugo makrohranilo, ki je nujno potrebno za delovanje našega telesa. Podobno kot ogljikovi hidrati, so nemalokrat demonizirane in nerazumljene. Med maščobe štejemo olja, sterole, voske in ostale substance, ki niso vodotopne. V našem telesu